Start » BEZ RESZTY

faks: (+48 42) 639 95 80
BEZRESZTY@toya.net.pl

Nagrody w krzyżówce "BEZ RESZTY" 2016

BR_losowanie_2016_1W dniu 18 kwietnia 2016 roku komisja redakcyjna gazety "BEZ RESZTY" rozlosowała nagrody za prawidłowe rozwiązanie krzyżówki w szóstym numerze naszej gazety. Do przewidzianego regulaminem krzyżówki terminu nadsyłania odgadniętego hasła, nadesłano 47 odpowiedzi, z czego 42 spełniły wymogi regulaminowe. Przypominamy, że z prawidłowo rozwiązanej krzyżówki należało ułożyć hasło: BĄDŹ MIŁOSIERNY. Poniżej prezentujemy wyniki losowania. Gratulujemy nagrodzonym!

Bez Reszty 2016

Bez Reszty 2016Jak realizować charytatywną misją Kościoła we własnej parafii? Czy pomoganie dziedziczy się w genach? Czy uczynki miłosierdzia są dla herosów? - to tylko niektóre pytania, na które odpowiemy w szóstym numerze pisma "Bez Reszty". Jego wydawcą jest Caritas Archidiecezji Łódzkiej. W gazecie czytelnicy znajdą również m.in. relację z budowy Domu Seniora "Pomocna Dłoń" w Kaszewicach, czy zaprosznie do ośrodka Caritas w Drzewocinach. Są też stałe rubryki - najnowsze wieści z Caritas, przepisy kulinarne i krzyżówka. "Bez Reszty" ukaże się 16 marca 2016 roku. Pismo będzie rozdawane na kilkudziesięciu najbardziej ruchliwych skrzyżowaniach Łodzi oraz okolicznych miast, a także w parafiach archidiecezji łódzkiej. Jego nakład wynosi 50 tysięcy egzemplarzy.

Nagrody w krzyżówce "BEZ RESZTY" 2015

krzyzowka_2015_losowanie_240W dniu 17 kwietnia 2015 roku komisja redakcyjna gazety "BEZ RESZTY" rozlosowała nagrody za prawidłowe rozwiązanie krzyżówki w piątym numerze naszej gazety. Do przewidzianego regulaminem krzyżówki terminu nadsyłania odgadniętego hasła, nadesłano 44 odpowiedzi, z czego 41 spełniło wymogi regulaminowe. Przypominamy, że z prawidłowo rozwiązanej krzyżówki należało ułożyć hasło: CARITAS DLA RODZINY. Poniżej prezentujemy wyniki losowania. Gratulujemy nagrodzonym!

Bez Reszty 2015

Bez Reszty 2015Rodzinna gra planszowa, opowieść o początkach hospicjum domowego i pierwszych działaniach łódzkiej Caritas - to niektóre materiały umieszczone w piątym numerze pisma "Bez Reszty". Jego wydawcą jest od czterech lat Caritas Archidiecezji Łódzkiej. W gazecie czytelnicy znajdą również m.in. list od abpa Marka Jędraszewskiego, wyznania jednego z darczyńców czy opinię absolwentki "Akademii Życia 3". Są też stałe rubryki - najnowsze wieści z Gdańskiej czy krzyżówka. "Bez Reszty" ukaże się 19 marca 2015 r. Pismo będzie rozdawane na kilkunastu najbardziej ruchliwych skrzyżowań Łodzi oraz w parafiach. Jego nakład wynosi 50 tysięcy egzemplarzy.