Aktualności.

Trwają „Wakacje z matematyką”

wakacje z matematykąOd początku lipca podopieczni specjalistycznych świetlic środowiskowych oraz świetlicy w formie podwórkowej biorą udział w zajęciach matematycznych. Do tej pory wychowankowie zgłębili świat jednostek miar, figur płaskich oraz poszukiwali symetrii. Robili pomiary i sprawdzali kto ma najdłuższe nogi, a kto posiada największą głowę.

Caritas poszukuje szkoleniowca do prowadzenia warsztatów informatycznych

Caritas Archidiecezji Łódzkiej/Specjalistyczna Świetlica Środowiskowa, realizator projektu „Pepiniera” skierowanego do dzieci i młodzieży w wieku 9 – 16 lat, współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Łódzkiego na lata 2014 – 2020 poszukuje kandydatki/kandydata na stanowisko szkoleniowca do prowadzenia warsztatów informatycznych.

Caritas poszukuje doradcy zawodowego

Caritas Archidiecezji Łódzkiej/Specjalistyczna Świetlica Środowiskowa, realizator projektu „Pepiniera” skierowanego do dzieci i młodzieży w wieku 9 – 16 lat, współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Łódzkiego na lata 2014 – 2020 poszukuje kandydatki/kandydata na stanowisko doradcy zawodowego.

Więcej aktualności »»

Przedszkolaki na dzień dobry :)