Bądźmy w kontakcie – aplikacja Caritas

Tomasz Kopytowski
28 marca 2019
Bądźmy w kontakcie – aplikacja Caritas

W dzisiejszych czasach lubimy mieć wszystko pod ręką. Dosłownie. Dlatego coraz częściej korzystamy z aplikacji mobilnych, które dostępne w naszych smartfonach dostarczają dodatkowe możliwości w porównaniu do stron internetowych, no i są pod ręką. Stąd pomysł na aplikację mobilną Caritas, którą już dziś można zainstalować w swoim telefonie. Co znajdziemy w aplikacji Caritas?

Po pierwsze: podstawowe informacje o nas. Na część informacyjną aplikacji składają się Jednostki, Aktualności i Kontakt. Dzięki Jednostkom, łatwo trafimy do punktów Caritas, ale również możemy skierować do nich potrzebujących. Każda jednostka posiada informacje kontaktowe, możliwość uruchomienia nawigacji, zdjęcia i opis. Dzięki Aktualnościom natomiast możemy być na bieżąco z działaniami prowadzonymi przez Caritas.

Po drugie: zintegrowany system płatności, który umożliwia błyskawiczne przekazywanie wsparcia poszczególnych działań Caritas. Każda akcja opatrzona jest zdjęciami, opisem oraz celami szczegółowymi.

Po trzecie: już wkrótce, dzięki możliwości wysyłania powiadomień bezpośrednio na telefony użytkowników, dotarcie z informacją do będzie wyjątkowo szybkie i skuteczne. Funkcja powiadomień pozwoli również na informowania użytkowników i naszych darczyńców o konkretnych efektach ich wsparcia.

Bądźmy w kontakcie – pobierz bezpłatną aplikację „Caritas” na swój telefon.

Po zainstalowaniu na smartfonie wybierz Caritas Archidiecezji Łódzkiej.

Aplikacja w systemie Android:

aplikacja_kod_android

Aplikacja w systemie IOS:

aplikacja_kod_IOS